Om Edit Spa & Rehab i Göteborg

Jag är en erfaren sjukgymnast, massör och hudterapeut med många års yrkeserfarenhet.
En effektiv massage är inte bara möjligt tack vare talang utan utveckling av känsel och en lämplig utbildning. En effektiv massage måste grundas på erfarenhet, som stöds av många års praxis. Under flera år har jag arbetat både för sjukvården och skönhetssalonger och tagit hand om mina patienter.

Mitt yrke är min passion.

Min hand är min värde. De och modern medicinsk utrustning är ett sätt att uppnå målet att förbättra patienttillfredsställelse. Jag är glad att jobba för andra. Jag är glad att se de glada ansikten och känslan av tacksamhet. Förtroende av mina patienter är drivkraft för min passion.

Jag bryr mig för mina patienter.

Hos mig kommer patienterna att uppleva något både för "kroppen" och "själen". Jag använder gärna ljus och musik för att skapa en avkopplande atmosfär, patienten under behandlingen skall känna sig speciellt.

Vi lär oss hela tiden av de bästa.

Det främjar professionalism, vilket är anledningen till att jag strävar efter perfektion, deltar i flertal workshops och kurser som genomförs av människor med många års av erfarenhet.

I min många års arbete i enlighet med universitetets fysioterapeutiska metoder utförde jag behandlingar som, kineziterapij, rehabilitering och massage.

Erfarenheterna under åren har varit till min hjälp för att vara en bättre massör. Jag kan råda mina patienter vilka behandlingar och övningar som kan göra massagen bättre och för att öka dess effektivitet.